Descoperiți noua perdea de aer Slim

Vizionați video
FLOWAIR Slim
 1. Perdea de aer cu senzor de mișcare Plug and Play

  Perdeaua de aer Slim este un dispozitiv gata de utilizat (Plug & Play). Întrerupătoarele încorporate pe partea laterală a dispozitivului sunt destinate reglării barierei de aer conform nevoilor fiecărui utilizator. Senzorul încorporat activează perdeaua de aer când este detectată mișcare în apropierea dispozitivului. Nu este necesară automatizare suplimentară.

 2. Adaptată nevoilor dumneavoastră

  Dispozitivele Slim se potrivesc perfect pentru 99% din deschiderile ușilor. Perdeaua de aer Slim va funcționa oriunde, în locații cu uși deschise frecvent, cum ar fi: magazine, restaurante, clădiri comerciale.

 3. Discreția în acțiune

  Perdeaua de aer Slim nu afectează echilibrul estetic al interioarelor și se potrivește perfect deasupra ușilor dumneavoastră. Datorită celor două culori standard - negru intens și alb cu inserții negre - dispozitivele Slim completează armonios arhitectura interioară, asigurând în același timp o eficientizare maximă a spațiului.

 4. Îmbunătățirea calității aerului

  Sarcina unei perdele de aer este de a preveni pierderile necontrolate de aer cald sau răcit dintr-o încăpere. În plus, după instalarea unui filtru extern ușor de înlocuit, perdeaua îmbunătățește calitatea aerului din clădire.

Perfect adaptată pentru fiecare client

Perdeaua de aer Slim se potrivește perfect în spațiile în care ușile sunt deschise și închise frecvent, de exemplu în magazine, restaurante și alte clădiri cu destinație comercială.

Sistem de montare invizibil

Dispozitivul este livrat împreună cu un sistem de montare invizibil care permite instalarea fie orizontală, fie verticală, folosind același set de suporturi. Este de asemenea posibilă montarea perdelei folosind tije filetate.

 1. Montare orizontală

  Dispozitivul pentru perdele de aer Slim este destinat amplasării orizontale deasupra deschizăturii ușii, fără a limita spațiul din interiorul încăperii și asigurând, astfel, o economisire la maximum a spațiului. Perdelele de aer montate orizontal formează o linie aproape invizibilă, care se potrivește perfect în cadrul ușii.

 2. Montare verticală

  KPerdeaua de aer Slim poate funcționa vertical dacă spațiul de deasupra ușii este mai mic de 25 de cm

 3. Interconectarea mai multor perdele de aer

  Dacă ușa are o deschidere mai mare decât dimensiunea unei singure perdele de aer, conectați dispozitivele între ele până când întreaga deschidere a ușii este protejată. Faptul că nu există detalii laterale care ies în afară înseamnă că dispozitivele pot fi conectate în paralel, formând astfel o perdea de aer eficientă pe întreaga deschidere a ușii, indiferent de lățimea acesteia.

Nivel scăzut de zgomot

Reducerea nivelului de zgomot emis de perdeaua de aer a constituit o preocupare importantă la crearea noilor perdele Slim. Dispozitivul este foarte silențios și nu produce disconfort persoanelor din apropierea sa.

 • 20 dB(A)

  șoaptă

 • 33,5 dB(A)

  perdeaua de aer Slim

 • 65 dB(A)

  uscător de păr

2 culori standard

Pe baza principiului de design minimalist, am ales o paletă de culori simplă, economică și funcțională. Totuși, perdelele de aer pot fi comandate în oricare din culorile RAL disponibile.

Negru închis

Dispozitivul negru pentru perdele de aer reprezintă un element integrant al stilului industrial contemporan. Acesta se potrivește discret cu caracterul modern al interioarelor, având simultan o funcție atât decorativă, cât și practică.

Alb cu inserții negre

O combinație clasică, mereu la modă, de alb și negru, care aduce plus de aspect arhitecturii interioare, fără a-i perturba stilul.

Îmbunătățirea calității aerului

Perdeaua poate fi echipată cu un filtru exterior ușor de înlocuit.

Filtrul îmbunătățește calitatea aerului din interior, protejând în același timp dispozitivul de intrare a murdăriei și a altor poluanți. Filtrul este montat pe suprafața superioară a dispozitivului cu ajutorul unor mânere integrate. Este ușor de montat și de schimbat.

 

 

Tipul filtrului: Coarse 30%

Grosime : 4 mm

Perdelele de aer Slim sunt disponibile în 3 lungimi, 3 modele și 2 tipuri de posibilități de montare

Pentru detalii suplimentare? Descărcați materiale